„Ez végre a leglogikusabb vizsgálat, hiszen nem az ellenanyagot, hanem magát a kórokozót mutatja ki.” 

„Mondhatni, elájultam, amikor fotón megláttam, mi minden van bennem.”

Teljes interjú olvasása itt.

 

„Abszolút megbízom benne. Előtte sok helyen jártam már, rengeteg dolgot kipróbáltam, de ennyire jól dokumentált, megbízható eredményt nem igazán kaptam. Erre nem lehet azt mondani, hogy humbug lenne. Mindenkinek jószívvel tudom ajánlani, ha bizonyosságot szeretne.”

Teljes interjú olvasása itt.

 

„Annak örültem, hogy kaptam egy biztos diagnózist, és folytatódhatott a célirányos kezelés.”

Teljes interjú olvasása itt.

 

Realitást láttam a DualDurt bemutató cikkek alapján ebben a diagnosztikai módszerben, mivel magam is tanultam mikrobiológiát. A DualDur azért is nagyon jó, mert lefotózza a baktériumokat, sőt, az úgynevezett immunkomplexeket is láthatóvá teszi. Követni tudják a betegség alakulását, mennyire szaporodott el a kórokozó, vagy éppen hogyan reagál a kezelésekre a szervezet. Ez egy sokkal érzékenyebb vizsgálat, mint amit az állami ellátásban el lehet érni.

Teljes interjú olvasása itt.

 

Szerintem nagyon megbízható, alig vártam, hogy megcsinálják. Maximálisan elégedett vagyok, hiszen leképezi a betegségemet, és a tüneteimet igazolja az eredmény: azt mutatja, ahogy érzem magam. A felvételeken ott vannak a vörös vértestekben a Bartonella-képletek. Forradalmian újnak tartom, hiszen különleges folyadékkal dolgoznak és alkalmazzák a mesterséges intelligenciát.

Teljes interjú olvasása itt.

 

Maximálisan megbízhatónak tartom a tesztet. Bózsik doktor úr neve biztonságot, bizalmat ad, akárcsak Esztó doktornőé, ők a védjegyei számomra DualDurnak, amivel végre diagnózishoz jutottam.

Teljes interjú olvasása itt.

 

Időpontfoglaláshoz jelentkezzen az alábbi űrlap kitöltésével: